Rólunk

Webáruházunkban kutyaruhákból, fekhelyekből, hordozó táskákból válogathat kedvedre, ha Önt is boldogsággal tölt el, ahogy kutyusa egy kényelmes ruhában szaladgál körülötte, legyen akár napsütéses, vagy hűvös az idő.

Minden darabot saját kezűleg készítünk Önnek, gondos tervezés után, egyedi megrendelés alapján. Kizárólag igényes, jó minőségű alapanyagokat használunk kutyusa számára.

A ruhák praktikusak, kényelmesek, könnyen feladhatóak. A megrendelő által lemért méretek alapján készülnek. Egyedi kívánságokkal is nyugodtan előállhat.

Kis testű kutyáknak készítünk ruhákat, a mérettáblázatunkban szereplő legnagyobb méretig, már 15 cm háthossztól. A ruhákhoz méreteket kell adnia, ebben a méretvétel menüpontban segítséget kaphat.

A megfelelő ruhácska megtalálása után nézzen szét a hordozó táskák között, amik téli meleg, és nyári szellős kivitelben készülnek, több méretben. Utazás, hosszabb séták, vásárlások alkalmával nagyon praktikusak, és kényelmesek kis kedvencek számára. Vendégségben fekhelyként is szolgál.

Ha tökéletes kényelemben szeretné tudni kedvencét, akkor nem hagyhatja ki a fekhelyeket, kuckókat sem. Az egyszerűbbektől, a boltíves kuckókig sokfélét találhat, melyben kis kutyusa nyugodt szunyókálását biztosíthatja.

Nem talál megfelelőt?

Írja meg kívánságát, teljesítjük, Vagy nézzen vissza később, mert az árukészlet bővül, folyamatosan új termékek közül válogathat.

A megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt kapja kézhez. Az akciós termékeket 2 nap alatt!

Webáruházunkban minden mindent megtalál, amivel kutyusát elkényeztetheti, mivel a legjobb minőséget találja elérhető áron!