Szállítási információ

Szállítási díjak

A házhozszállítás a Magyar Posta Zrt.-vel történik. A szállítási díjak kizárólag Magyarországon belül értendők. Az alábbi szállítási módok közül választhat:

  • Futárszolgálattal előre utalással: 1 490 Ft
  • Futárszolgálattal utánvétes fizetéssel: 1 790 Ft
  • Posta Pont/Postán maradó csomag előre utalással: 1 200 Ft
  • Posta Pont/Postán maradó csomag utánvéttel: 1 490 Ft
  • Személyes átvétel: 0 Ft

17 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes.

Szállítási idő

A megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt kapja kézhez. Az akciós termékeket 2 nap alatt!

Személyes átvétel esetén 1 munkanapon belül indítjuk.

Utalásos rendelésnél csak akkor tudjuk küldeni a terméket, ha a tranzakció igazolását elküldi elektronikusan, ellenkező esetben csak az összeg beérkezése után.

Ősszel és télen megnövekedhet a szállítási idő, ha több rendelés érkezik, ilyenkor 1-1,5 hét is lehet a várakozási idő. A termékeket a rendelések sorrendjében készítjük, egyedi méretre, ezt kérem vegyék figyelembe.

Szállítás és fizetés

Személyes átvétel

Amennyiben a rendelést a vásárló személyesen az iloveitkutyaruha székhelyén kívánja átvenni, az ügyfél értesítést kap arról, mikor tudja a helyszínen átvenni a rendelését. Az áruházunkban  rendelt termékek személyes átvételére az értesítés kiküldésétől számítva 5 munkanap időtartamot biztosít. Amennyiben a vásárló az átvételi értesítő kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül nem veszi át rendelését, az áruházunk fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlási szerződéstől elálljon. Ez esetben bármely, esetlegesen korábban eszközölt kifizetést (előre fizetés) a vásárló számára haladéktalanul visszautaljuk. Rendelésének összegét a telephelyünkön készpénzzel egyenlítheti ki.

Rendelését a telephelyünkön veheti át:

Iloveitkutyaruha Webáruház

4400 Nyíregyháza, Szent István u. 15.

Tel: (06-30)5369436

Előre utalással

A vásárlás összegének kiegyenlítése előzetes banki átutalással lehetséges. Az utalást a rendelést visszaigazoló e-mail megérkezését követően kell megtenni. Az áru értékét és a szállítási költséget a rendelés beérkezését visszaigazoló e-mailben található bankszámlaszámra átutalja.  Az összegnek a bankszámlára történő beérkezését követően a csomagot kiszállítják, kézhezvételkor a vásárlónak természetesen már semmilyen fizetési kötelezettsége nincs. A választásának megfelelően futárszolgálattal a történik a házhozszállítás.

Bankszámlaszám: Az alábbi bankszámlára kérjük utalni az összeget.

68800099-11087388-00000000 Szabolcs TKSZ. Luzsinszky Tamás

Kérjük a közleménybe a rendelési azonosítót vagy egy megrendelt termék nevét beírni!

Utánvétel

A csomag kézhezvételekor a megrendelt  áru értékét és a szállítási költséget egyben a futárnak fizeti készpénzben. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

FELHÍVÁS A CSOMAGOK ÁTVÉTELÉVEL KAPCSOLATBAN, UTÁNVÉTES RENDELÉS ESETÉN! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben, a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Kérem olyan címet megadni, ami pontos, és amin biztosan megkapja a csomagot!

A választásának megfelelően futárszolgálattal a történik a házhozszállítás.

PostaPont/Postán maradó csomag:

Lehetőség van a csomagot Posta Pontra kérni, ebben az esetben a Posta Pontot ki kell választani a legördülő menüben, vagy a térképes keresőben.

 Tulajdonjog fenntartása

A kiszállított árucikk az iloveitkutyaruha tulajdonában marad, amíg a fizetés teljes egészében meg nem történik.

A csomagban található számlán a szállítási költség és a megrendelt áru(k) vételára szerepel. Számlát minden esetben küldünk a csomagban. Ha a megrendelt áru ajándék lesz, kérjük, megrendeléskor jelezze azt a rendelés megjegyzés rovatában. A számlát ilyenkor borítékban mellékeljük.

Amennyiben a megrendelt árut kiszállítottuk, de nem történik meg az átvétel, úgy a szállítás költsége a megrendelőt terheli! Fontos tudnivaló, hogy ez esetben függetlenül attól, hogy milyen összegben rendelt, az Ön által választott szállítási módra vonatkozó legmagasabb szállítási díjat kell megfizetnie.

Külföldi kézbesítés esetén a MAGYAR POSTA csomagküldési tarifái az irányadók, melyről e rendelés beérkeztét követően, e-mailben, vagy telefonon kap tájékoztatást a vásárló. Az utalást ennek megfelelően kell megtenni.